NASLOVNA STRANA | ENGLISH

 

O KOMPANIJI | PROIZVODNI PROGRAM | KVALITET | NOVOSTI | DOKUMENTI I IZVEŠTAJI | KONTAKT

   


Novosti

 

Još jedna potvrda da su ŽITKO-ve Tagliatelle najkvalitetnije testenine

 

Poslednja ispitivanja i ocenjivanja kvaliteta testenina od strane Pokreta za zaštitu potrošača Beograda potvrdila su još jednom izuzetno visok nivo kvaliteta testenine Tagliatelle kompanije ŽITKO a.d. iz Bačke Topole. Od 27 uzoraka koje su analizirani na osnovu slučajnog izbora uzoraka predstavnika Pokreta za zaštitu potrošača Beograda Tagliatelle su jedine dobile maksimalnih 100 poena. Ovo je još jedna potvrda pored više dosadašnjih (Apsolutni šampion kvaliteta testenina niz godina unazat na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, znak "Najbolje iz Vojvodine") visokog i stalnog kvaliteta ovog proizvoda. Tagliatelle se proizvode od durum pšenice uz dodatak kukuruznog brašna i jedinstvene su na našem tržištu. 06.09.2011.

 

Kompaniji ŽITKO a.d. dodeljen sertifikat "Najbolje iz Vojvodine"

U ponedeljak, 29. decembra 2008. godine u 12,00 časova, potpredednik IV AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor, uručio je sertifikan "Najbolje iz Vojvodine" kompaniji Žitko a.d. iz Bačke Topole za proizvod Rezanci Tagliatelle. Reč je o jedinstvenom proizvodu na našem tržištu, proizvedenom od durum pšenice sa dodatkom kukuruznog brašna. U odnosu na testeninu od 100% durum krupice, testenina sa dodatkom kukuruznog brašna ima još izraženiju žutu boju, staklav izgled , pri konzumiranju daje fini otpor, prijatnog je i svojstvenog ukusa i mirisa.

Kompaniji Žitko a.d. dodeljen setrifikat će svakako biti dodatni podsticaj na stalno kontrolisanje i podizanje kvaliteta proizvoda, a sam prolazak provere od strane akreditovane kontrolne kuće u cilju dobijanja navedenog sertifikata ukazuje da je reč o proizvodu vrhunskog kvaliteta.

 

Kompanija Žitko nagrađena od strane Privredne Komore Vojvodine za uspešnost poslovanja u 2008. godini

U utorak, 28. aprila 2009. godine u 12,00 časova u prostorijama Privredne Komore Vojvodine u Novom Sadu Žitku je, među trinaest najuspešnijih kompanija, uručeno priznanje za značajno privredno ostvarenje u Vojvodini. Nagrade je uručio Nikola Stojšić, predsednik Privredne komore Vojvodine.

 

ŽITKO a.d. iz Bačke Topole i ove godine apsolutni šampion kvaliteta testenina

Uoči 76. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji je održan od 09.05. do 16.05.2009. godine uručena su najviša priznanja Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda proizvođačima iz raznih robnih grupa. U robnoj grupi proizvoda na bazi žita i brašna Žitko a.d. je dobio veliki srebrni pehar, a za testenine tagliatelle nagradu apsolutnog šampiona kvaliteta. Tagliatelle su istu nagradu osvojile i na prošlogodišnjem poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Na sajmu je predstavnicima Žitka uručeno i pet zlatnih medalja od kojih su dve velike, kao i nagradu za korporativno predstavljanje i nastup na ovogodišnjem sajmu.

 


Copyright © Verano. All Rights Reserved.